Våra Medarbetare

Anneli Nordström Lundqvist

VD

Solna

2002 fick Anneli ett erbjudande att börja arbeta i ett assistansbolag och det var troligtvis ett av de klokaste beslut hon tagit. Anneli har sedan dess arbetat i ett flertal roller som kundansvarig, personalansvarig, rekryteringsansvarig, utbildningsansvarig och som kundombud. Hon har aktivt arbetat i ledningsgrupper och bidragit till att bygga upp två bolag som idag tillhör några av landets största.

Anneli brinner för att hjälpa människor och för att ge det lilla extra. Utbildad i socialvetenskap och med sin arbetslivserfarenhet bidrar Anneli till att God Omsorg är ett självklart val när du ska välja utförare av ledsagarservice och avlösarservice.

Peter Fahlström

HR-chef & Verksamhetsutvecklare

Solna

Peter har arbetat inom God Assistans sedan 2015 och har en god och bred kompetens med bland annat sin långa bakgrund som verksamhetschef för den ideella föreningen RG Aktiv Rehabilitering. Peter är utbildad inom HR och brinner för utveckling av både medarbetare och företag. Ett av dessa områden är avlösar- och ledsagarverksamheten inom God Omsorg.

Peter har lång erfarenhet av att själv leva med fysisk funktionsnedsättning och lever efter mottot ”se möjligheter – inte begränsningar”! Att hjälpa andra att leva livet fullt ut är en stark drivkraft.

Ann-Louise Forneman

Verksamhetsansvarig

Solna

Ann-Louise har de senaste tio åren som verksamhetschef på två olika ledsagnings-/avlösarföretag. Som verksamhetschef har hon haft personalansvar och kundansvar. I hennes ansvar har även utbildning av ledsagare och hjälp vid ansökande av ledsagartimmar ingått. Ann-Louise personliga erfarenhet som mamma till en blind dotter med Asperger samt en dotter med ADD och Dyslexi gör att hon har en djupare förståelse för de utmaningar dessa funktionsnedsättningar kan medföra.

Hennes speciella kunskap i ledsagning började med ett samarbete med åtta synskadade musiker som uppträder i mörkerlagda rum. Ann-Louise anlitas även av Synskadades Riskförbund för olika uppdrag, tack vare sin specialkompetens.